KÜSK поддержал наш проект

Целевой Капитал Развития гражданского общества поддержал наш проект "Повышение компетентности и удовлетворенности руководителей проектов ТСКА"

Vabaühenduste arenguhüppe taotlusvoor

Võtmeisikute kompetentsuse ja rahuldustunde kasvuprogramm
"Eesmärk: TSKAs on loodud lisatingimused ja eeldused kollektiivseks õppimiseks ja arenemiseks. Erinevate seltside ja ühenduste eestvedajad (edaspidi projektijuhid, kokku vähemalt 13 inimest) suudavad 2015.aasta 15. augustiks kirjutada ja esitada Tartu LV taotluskeskkonnas konkursile oma projektid. Kõik projektijuhid on võimelised koostama eelarvet, jälgima eelarve täitmist, esitama aruandeid oma tegevuste kohta 1. 01.16a. 1.08.16a. nende poolt esitatud projektid on kvalitatiivselt uuel tasemel.

Lühikokkuvõte:
 1) 16 kuu jooksul korraldatakse 5 koolitust (osalejaid vähemalt 13) selleks, et tõsta projektijuhtide võimekust projekte kirjutada, esitada ja juhtida ning oma meeskonda suurendada ja sihtrühma määratleda ning kaasata. Lisaks soovime koolituste abil suurendada võimekust koostööd teha ning kaasa rääkida TSKA arengukava väljatöötamiseks. Arengukava olemasolu ja kvaliteet on antud projekti üks tulemuslikkuse indikaator. 
2) Üüritakse lisaks olemasolevale ruumile töötuba, kuhu soetatakse kohvinurga mööbel ja kohvimasin, arvuti ja värviprinter, piisavas mahus kantseleitarbeid, internetiühendus. Projektijuhte tunnustatakse kinkekaardiga. Projektide eestvedajate rahulolu tingimustega kasvab.
 3) Suures ruumis, kus viiakse läbi erinevate projektide üritusi, parandatakse disaini: vahetatakse põrandakate ning tekitatakse garderoob 50 inimesele. 
4) Paremaks infoliikumiseks ja sihtrühmani jõudmiseks soetatakse välisreklaami alus ning luuakse kodulehekülg, eestvedajatele luuakse võimalused ürituste kohta kvaliteetsete reklaamplakatite kujundamiseks. 
5) Raamatupidamise kultuur suureneb raamatupidaja teenuse sisseostmise ja raamatupidamisprogrammi soetamise abil."


Сумма поддержки 11 173 €, но и доля самофинасирования велика  -1268 €